Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВКузман Илиев, икономист от гражданска квота на ВМРО,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВКузман Илиев, икономист от гражданска квота на ВМРО,
Коментари Харесай

Кузман Илиев, ВМРО: Има доста мекотели в новия парламент, които вече се опитват да продават сериозни национални каузи

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Кузман Илиев, икономист от гражданска квота на Вътрешна македонска революционна организация, който не съумя да стане народен представител, обясни по БТВ по какъв начин се усеща партията му след неуспеха на изборите: 

" Вътрешна македонска революционна организация заплати една скъпа цена с наслада, в името на един народен гръбнак. Всеки път, когато споделяха, че би трябвало да приемем позицията на Северна Македония, Вътрешна македонска революционна организация споделяше " не ". И това беше доста комфортно за съдружния сътрудник, който постоянно можеше да се обърне към западните сътрудници и да споделя - в коалиция сме, няма по какъв начин. Ще се разпадне ръководството. И това нещо към този момент го няма, това е една скъпа цена, която аз мисля, че с наслада би трябвало да се заплаща всякога. ВМРО трябваше да се явят сами. 

Патриотите бяха " за ", само че този избор се разцепи. Този избор дружно даде толкоз, че като се сумира, се вижда електорална ниша. Това трябваше да се случи. Остър недостиг на този парламент е, че не са доста политическите обединения с гръбнак. Има много мекотели, които още преди да влязат, към този момент се пробват да продават много съществени национални дела. Българският народ е леко неинформиран за залозите. Има подмазваческо държание. Все още може да се сътвори гръбнак, обединенията вътре не осъзнават българския интерес. В момента в Черно море има милитализиране и се сблъскват великите сили, нещо което е ужасяващо. Има доста значими тематики. Правата на македонските бългтари са нарушени... "   сподели в студиото на БТВ икономистът от партията. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР